Sök
Hyr ut
  • Du har inga favoriter.

Favoriter:0 Annonser

Logga in

Bli en Rymla Värd

Det enklaste sättet att tjäna pengar hemifrån genom att förvara fordon och lösöre.
Bli värd genom tre enkla steg.
1

1. Lägg upp ditt utrymme gratis

Det är snabbt, enkelt och gratis att annonsera ditt utrymme eller fordonsplats hos oss! Lägg in bilder, mått samt övrig information du tycker är viktig, sedan är din annons redo att gå live!


2

2. Ta emot bokningsförfrågningar

BankID verifierade hyresgäster kan enkelt söka efter förvaring- och parkeringsutrymme lokalt i ditt område, skicka meddelande i chatten och skicka en bokningsförfrågan. Du har alltid möjlighet att välja om du vill acceptera eller avböja en bokningsförfrågan.

3

3. Tjäna pengar!

Vårt system hanterar betalningarna tryggt och säkert via Stripe, där du blir betald månatligen direkt till ditt registrerade bankkonto. Vi hanterar och skickar ut bokningskontraktet och finns alltid till din hjälp om du har några frågor.

Vi har tänkt på allt! 

Vi finns här för att du som värd ska kunna hyra ut ditt utrymme säkert, enkelt och problemfritt. Läs nedan för att få veta mer om allt vi gör för att skydda din bokning och se till att allt går smidigt.

Alla våra bokningar sker via Stripe, vilka tillhandahåller ett sömlöst betalsystem där dina utbetalningar sker direkt till ditt registrerade bankkonto. Vi har din rygg, och du kan vara säker på att dina inbetalningar kommer in i tid! Allt som återstår är att du slappnar av och lutar dig tillbaka medan pengarna rullar in!
Alla våra användare är registrerade och verifierade via BankID.
För de flesta bokningar håller vi en deposition, som vi betalar tillbaka när utrymmet är tomt och återlämnat i gott skick!
Alla som använder Rymla’s marknadsplats samtycker till våra användarvillkor och avboknings- och avbeställnings policyer. Dessa är till för att skydda våra värdar och gäster utifall att någonting går snett.
Alla dina kvitton samlas automatiskt och smidigt under “mina kvitton” i din profil. Därifrån kan du enkelt ladda ned fakturorna och skriva ut.
Du kan enkelt hantera dina annonser och bokningsförfrågningar via “mina annonser” i din profil. Här kan du även svara på meddelanden om ditt utrymme. Vi skickar alltid en notis till din e-post när du fått ett meddelande, så du håller dig uppdaterad.
När du använder Rymla är du skyddad av våra användarvillkor, avboknings- och avbeställningspolicys samt övriga villkor som du automatiskt godkänner genom att använda vår marknadsplats. Vi kan inte skydda dina utbetalningar om dina gäster bokar ditt utrymme utanför vår marknadsplats. Detsamma gäller våra övriga villkor. För att dem ska gälla ska bokningar ske och bekräftas via Rymla’s webbplats.

Samtliga utbetalningar sker säkert via vår betalpartner Stripe, och vi kommer aldrig att dela dina uppgifter med någon annan. 

Om du fått en utbetalning utanför Rymla’s plattform kommer din bokning inte att vara skyddad av våra villkor. Om det mot förmodan skulle ske, meddela oss genast.

Viktigt att kontrollera 

Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att vara värd. Det finns dock några småsaker som är viktiga för dig att kolla upp, så allt går så smidigt som möjligt. 

  • Dubbelkolla med din förening så att du får hyra ut ditt utrymme.
  • Om du hyr din bostad, kolla med din hyresvärd så att du får hyra ut det utrymmet du avser hyra ut. 
  • Det kan vara så att du behöver betala skatt på dina hyresinkomster om de överstiger ett visst belopp. Kika på skatteverkets hemsida vad som gäller för just dig.
  • Kolla med din försäkring vad som gäller om du hyr ut delar av ditt hem.

Har du några frågor, eller bara vill ha tips? Kontakta oss!

Vill du veta mer?

Lär känna Rymla bättre