Sök
Hyr ut
  • Du har inga favoriter.

Favoriter:0 Annonser

Logga in

Så lyckas du med att få fler hyresgäster

Fler hyresgäster med mindre väntetid emellan, innebär högre inkomster! Följ dessa råd för maximera chansen att få ditt utrymme uthyrt, mycket och ofta.

1. Få bra recensioner

Att få många och bra omdömen är alltid en bra kvalitetsstämpel efter en uthyrning. Tänk själv hur ofta
man går in och kollar recensioner och omdömen på hotell eller restauranger innan man trycker på boka. Du kan även be snällt om din hyresgäst vill lämna en recension om dig och ditt utrymme, om möjligt gärna med en rad eller två som kommentar.

2. Snabb svarstid

Det finns inget värre än att vänta… Försök hitta tid till att svara på dina förfrågningar eller frågor kring ditt utrymme så snabbt som möjligt, håll koll på din mail!

3. Undvik att avboka bekräftade bokningar

Vi alla ogillar när saker inte lever upp till våra förväntningar… Samma gäller med utrymmen! Vi vet att det kan komma oväntade eller ändrade omständigheter som gör att vi måste planera om och ibland avboka våra planer. Tänk därför noggrant igenom, innan du godkänner förfrågan om du har möjlighet att fullfölja den. Kolla igenom möjliga datum för nyckel-lämning eller visning om inte du vill göra dem digitalt (och extra covid-säkert). Se över möjligheten att lämna nyckeln hos grannen t.ex. om du inte har möjlighet att vara närvarande under nyckel-lämning, eller om det finns andra sätt.

4. Var långsiktig

Visste du att den genomsnittlige svensken förvarar sina saker i dryga 14 månader? Ha ditt utrymme ute för uthyrning under en längre period, då ökar du chansen till att attrahera fler hyresgäster till ditt utrymme. Om du inte har möjlighet att erbjuda en längre tidshorisont är även ett alternativt att ha fler utrymmen som du hyr ut.

Vill du veta mer om hur det är att vara värd? Kika här!

Föregående inlägg
Vad är egentligen delningsekonomi?
Nästa Inlägg
Bli värd, få upp till 3 trisslotter!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera