Sök
Hyr ut
 • Du har inga favoriter.

Favoriter:0 Annonser

Logga in

Tips på aktiviteter du kan göra på fars dag nu på söndag den 14e november!

Har du lyckan att ha en far, morfar, farfar, gudfar, plastpappa i ditt liv, glöm inte att fira och visa uppskattning till dina kära pappor på fars dag nu på söndag den 14e november.

Vi på Rymla älskar högtider, och visst är fars dag en anledning att fira och visa uppskattning! Nedan har vi några tips på hur man kan spendera denna underbara dag på:

 1. Besök Skansens julmarknad
  Sverige må vara mörkt och kallt, men vi måste ända ge att mysighetsfaktorn är på topp! Skansen är sällan en besvikelse, och perfekt nu i coronatider då det är utomhus i den friska krispiga luften. Skansen har en avslappnad stämning och det är perfekt att strosa runt med en stor kopp glögg, prata om gamla minnen och titta på Skansens underbara vyer och vilda djur. Nostalgitripp! 2. Sällskapsspelkväll
  Bjud på fika och samla hela familjen i en sällskapsspelkväll. Utmana alla i klassiska brädspel som Monopol, Settlers eller Risk. Eller om ni vill röra mer på er och interagera: Charader, Med Andra Ord eller Rappakalja (skrattgaranti). 3. Bjud ut din fadersfigur på Afternoon Tea
  Är du istället en person som hellre håller dig inomhus under vintermånaderna? Varför inte spendera kvalitetstid tillsammans och besöka någon av Stockholms trevliga ställen som serverar traditionell Afternoon Tea. Visste du att första gången det uppfanns var…


 4. Gör en femkamp på Tolv
  Tror farsgubben att han fortfarande är bättre än dig på shuffleboard? Nu kan ni äntligen göra upp en gång för alla… Det är löjligt roligt med femkamp, och det är svårt att inte lämna utan ett leende på läpparna (även om man inte var den som vann…). 5. Besök Gröna Lunds Julmarknad
  Liksom Skansen erbjuder Djurgarden i Stockholm fantastiska upplevelser i vackra miljöer. På Gröna Lund kan du kombinera attraktioner med femkamp och streetfood, med julmarknad och julstamning. Alltid en vinnare!


 6. Ost och vinprovning
  Är din fadersfigur en finsmakare? Eller tvärtom, skulle behöva vidga lite på smaklökarna? Då är ost och vinprovning en fantastisk upplevelse som både är lärorik och mysig.


 7. Inomhusgolf på Swing
  Minigolfen på Swing i Vasastan får dig att drömma dig bort en kort stund i sin kreativa miljö och vackra minigolf-landskap. Kan någon av er få till en Hole in One?


Du kan också passa på att hjälpa din kära pappa att äntligen rensa sitt garage och hjälpa honom att lägga ut det på Rymla, så han kan tjäna extrapengar. 

Glad fars dag! 😀

Föregående inlägg
Vad innebär ”peer-to-peer” eller P2P?
Nästa Inlägg
Parkera hos grannen och lägg 2500 timmar på något du gillar istället!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera