Sök
Hyr ut
  • Du har inga favoriter.

Favoriter:0 Annonser

Logga in

VISSTE DU ATT MAJORITETEN AV ALLA SVENSKAR FÖRVARAR SINA SAKER I BILEN, BADKARET ELLER TORKTUMLAREN?

Förvaring är krångligt, och desto mindre boyta, desto mer måste man tänka sig för. Hela 4/10 svenskar tvingas förvara sina ägodelar utanför sitt hem. Detta fenomen sträcker sig även till våra grannländer: Danmark, Norge och Finland. 

Hos en svensk i villa används i snitt 31m2 till förvaring. Svenskar i lägenhet använder i snitt 19m2 till förvaring. Inte konstigt att en stor del av befolkningen tvingas förvara sin saker utanför hemmet. Den genomsnittlige Stockholmaren bor på 41m2, vilket betyder att nästan hälften(!) av boytan går till förvaring. Inte mycket yta kvar att bo på helt enkelt. Det intressanta är hur fantasin då har fått flöda i de olika hushållen, som minst sagt varit innovativa med sina förvaringslösningar. Låt oss avslöja prispallen:

  1. Bilen
  2. Badkaret/Duschen (vart tvättar man sig då?)
  3. Ugnen
  4. Torktumlaren
  5. Bastun

Den sistnämnda är extra populär bland Finländarna, där nästan var fjärde finsk använt bastun som förvaringsutrymme. 

Kan det vara rimligt att anta att vi svenskar är hamstrare? Mjaa, det finns nog olika förklaringar, några av dem kan vara: mer hobby-utrustning, boprisutveckling, konsumtion m.m.. Bland annat använder vi mer saker än vi någonsin gjort tidigare, tittar vi över Atlanten till vår grann-kontinent USA äger det genomsnittliga hushållet 300.000 saker! 

Är du istället den som är minimalist och har plats över att hyra ut? Hyr ut ditt oanvända utrymme via Rymla och förvara dina grannars saker. Samtidigt som du tjänar tusentals kronor! Det är enkelt, säkert och gratis. Bli värd här.

Föregående inlägg
6 Sätt Att Tjäna Extrapengar
Nästa Inlägg
Rymla och Omocom ingår samarbete och försäkrar egendom som förvaras i P2P-förmedlade förvaringsutrymmen!