January 21, 2024

Är du i extra behov av klirr i kassan? Eller ännu bättre, att det klirrar hela tiden? Hur skulle det då kännas? Underbart såklart! Här finns flera möjligheter att tjäna pengar på ett smidigt, digitalt, passivt, och hållbart sätt! På så vis behöver du inte tänka på vart i världen, eller skärgården du befinner dig! Du kan hyra ut ditt garage, parkering, vinterförvaring här. 

  1. Hyr ut ditt garage eller din parkeringsplats

Har du vårstädat eller sålt bilen och kommit över nya oanvända garage eller parkeringsplatser hemma? Erbjud det till någon som har orymligt lite plats, så de kan parkera säkert. Samtidigt tjänar du pengar framför soffan, utan krångel! 

Många svenskar flyttar och byter jobb efter sommaren, likaså letar många efter någonting nytt och förbereder sig inför bostadsflytt. Det skapar ett stort parkeringsbehov och du kan bli en av våra mikroentreprenorer som vår plattform kopplar ihop med någon utav våra verifierade hyresgäster. Vi har hyresvärdar och hyresgäster i hela landet med olika förvaringsbehov. Annonsera enkelt ut din parkeringsplats här.

  1. Frilansa inom ditt expert-område

Det finns många organisationer och småföretagare som är i behov av extra stöttning och hjälp i sina verksamheter. Det kan handla om att skriva eller översätta texter, göra en ljudinspelning eller redigera bilder. Du kan besitta kunskaper som andra saknar och samtidigt få betalt såklart, win-win!

  1. Sälj dina saker som du inte längre använder eller vill behålla! 

Vi är alla hamstrare, frivilligt eller ofrivilligt. Har du kanske oanvända utemöbler i ditt förråd, kläder i din garderob eller en gammal hoj? Varför inte passa på och rensa i hemmet, samtidigt som ditt hem blir mer Rymligt och får en mer disponibel yta (yay!). Låt dina utrymmen nyttjas av privatpersoner eller företag som behöver dem, samtidigt som du tjänar extra pengar. Bra för dig, bra för dem och bra för miljön! (Länka till rensa och hyr ut extrautrymme). 

  1. Håll i online kurser och utbildningar

I och med Covid-19 hålls många utbildningar på distans, vilket gör att det blivit svårare för studenter att hänga med i ett allt högre tempo och därmed finns ett behov för extra stöd. Det behöver inte vara mer komplicerat än att lägga upp en video på dig själv framför en whiteboard eller powerpoint. På stora plattformar som YouTube har du möjlighet att tjäna pengar på antalet visningar du får på dina videoklipp. Det finns även andra webbsidor som specialiserar sig inom just digitala utbildningar.

  1. Skapa marknadsundersökningar

Många företag söker ständigt efter förbättringsmöjligheter, och skapar därför i enkäter som du kan delta i. Som tack för ditt deltagande erbjuder de antingen pengar eller presentkort i utvalda butiker som du sedan kan lösa ut vid tillfälle. Slå dig ner i hängmattan med en lemonad i handen, svara på ett antal frågor och vips så har du tjänat en extra slant samtidigt som du har bidragit till någonting bra!

  1. Sälj dina bilder 

Gillar du att fotografera eller har bilder på lager som du är sugen att sälja? Du kanske har härliga semesterbilder, landskapsfotografier eller andra bilder som du är villig att dela med dig utav? Då finns det flertalet sajter som mer än gärna betalar dig för att köpa rättigheterna. Här följer några exempel på seriösa webbsidor: 500px.com, Shutterstock.com, Smugmug.com/pro, iStockphoto.com, Etsy.com är några utav dem. Inget känns lika fantastiskt som att kombinera hobby med inkomst!

Relaterat