October 14, 2021

Omocom meddelar att man har tecknat ett samarbetsavtal med Rymla, en nystartad marknadsplats för förmedling av förvaringsutrymmen. 

Rymla startade hösten 2020 med målet att kunna erbjuda smarta och prisvärda förvaringsutrymmen. Bolaget förmedlar redan existerande förvaringsutrymmen mellan privatpersoner och företag. Avsikten är att både privatpersoner samt företag kan tjäna pengar genom att hyra ut oanvända utrymmen. Enligt Rymla kan man erbjuda priser som är upp till 50 procent lägre än traditionella och etablerade förvaringsbolag.

Omocom erbjuder nu en försäkringslösning där de förvarade ägodelarna omfattas av en försäkring i W. R. Berkley Sweden.

— Att kunna erbjuda försäkring till alla våra användare och kunder ser vi som en självklarhet för att ge dem bästa möjliga värdeerbjudande, utöver det fantastiska som tjänsten redan ger. Vi är stolta över att få samarbeta med Omocom som går i linje med våra värderingar och framtidsvisioner, en modern försäkringsaktör som dessutom ger sina kunder fantastisk service, säger Rymlas VD Katrin Persson och CMO Sofia Tungel i sin presskommentar.

De förvaringsytorna som förmedlas kan vara alltifrån vind- och källarförråd till garage, parkeringsplatser och rum i en bostad eller på ett kontor.

Läs vidare här…

Relaterat