January 21, 2024

Här kommer lite tips från coachen hur du kan flörta till dig fler hyresgäster! Fler hyresgäster = mer inkomst!

 1. Få bra recensioner
  Att få många och bra omdömen är alltid en bra kvalitetsstämpel efter en uthyrning. Tänk själv hur ofta man går in och kollar recensioner och omdömen på hotell eller restauranger innan man trycker på boka. Du kan även be snällt om din hyresgäst vill lämna en recension om dig och din parkeringsplats, om möjligt gärna med en rad eller två som kommentar.
 2. Snabb svarstid
  Det finns inget värre än att vänta… Försök hitta tid till att svara på dina förfrågningar eller frågor kring ditt utrymme så snabbt som möjligt, håll koll på din mail!
 3. Undvik att avboka bekräftade bokningar
  Vi alla ogillar när saker inte lever upp till våra förväntningar… Samma gäller med parkeringar! Vi vet att det kan komma oväntade eller ändrade omständigheter som gör att vi måste planera om och ibland avboka våra planer. Tänk därför noggrant igenom, innan du godkänner förfrågan om du har möjlighet att fullfölja den. Kolla igenom möjliga datum för nyckel-lämning eller visning om inte du vill göra dem digitalt (och extra covid-säkert). Se över möjligheten att lämna nyckeln hos grannen t.ex. om du inte har möjlighet att vara närvarande under nyckel-lämning t.ex. eller om det finns andra sätt.
 4. Var långsiktig
  Många svenskar hyr parkeringsplats i lätt över ett år! Ha din parkeringsplats ute för uthyrning under en längre period, då ökar du chansen till att attrahera fler hyresgäster till din parkering. Om du inte har möjlighet att erbjuda en längre tidshorisont är även ett alternativt att ha fler parkeringsplatser som du hyr ut.

Relaterat